Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1
  • 4′-Methyl-2-cyanobiphenyl

    4′-Metil-2-sianobifenil

    No Cas: 114772-53-1 Rumus molekul: C14H11N Struktur: Titik lebur: 49 °C Titik didih:>320 °C Kapadetan: 1,17 g/cm3 Titik nyala: >320 °C Panyimpenan: Disegel dina garing, Suhu Kamar Aplikasi: Ieu mangrupikeun perantara farmasi anu dianggo pikeun sintésis obat antihipertensi sartan énggal, sapertos losartan, valsartan, ipsartan, irbesartan, jsb.
  • N-octylpyridin-4-amine

    N-oktilpiridin-4-amin

    Cas No: 64690-19-3 Rumus molekul: C13H22N2 Struktur: Titik lebur: 70-73 °C (Solv: heksana (110-54-3)) Titik didih: 327,3 ± 15,0 ° C (diprediksi) Kapadetan: 0,947 ± 0. g/cm3(Diprediksi) Panyimpenan: Simpen di tempat nu poek, Suasana Inert, Suhu kamar Aplikasi: Panengah agén antibakteri otinidine.
  • 11-(1-Piperazinyl)-dibenzo[b,f][1,4]thiazepine dihydrochloride

    11-(1-Piperazinyl)-dibenzo[b,f][1,4]tiazepin dihidroklorida

    No Cas: 111974-74-4 Rumus molekul: C17H19Cl2N3S Struktur: Titik lebur: 180-184 ° C Panyimpenan: Atmosfer inert, 2-8 ° C Aplikasi: 11 piperazine dibenzo [b, F] [1,4] thiazepine hydrochloride nyaéta Métabolit quetiapine, benziapine kalayan sipat antagonis campuran serotonin sareng reséptor dopamin, anu dianggo salaku antipsikotik.
  • (E)-1,4-Dibromobut-2-ene

    (E) -1,4-Dibromobut-2-ene

    Cas NO: 821-06-7 Rumus molekul: C4H6Br2 Struktur: Titik lebur: 48-51 °C(lit.) Titik didih: 205 °C(lit.) Kapadetan: 1.9393 (estimasi) Indéks réfraktif: 1.5361 (perkiraan) Flash titik: 113 ° C Simpenan: 2-8 ° C Aplikasi: 1,4-dibromo-2-butene mangrupakeun panengah farmasi, nu trans-1,4-dibromo-2-butene teh panengah konci pikeun sintésis aliskiren. .Aliskiren gaduh pangaruh klinis anu saé dina pengobatan hipertensi sareng panyakit ginjal kronis....
  • Diltiazem hydrochloride

    Diltiazem hidroklorida

    No Cas: 33286-22-5 Rumus molekul: C22H27ClN2O4S Titik didih: 212-214 °C Kapadetan: 1,30 g/cm3 Indéks réfraktif: 118 ° (C=1, H2O) Titik nyala: 2 ℃ Panyimpenan: 2-8 ° C Aplikasi: Diltiazem hydrochloride mangrupikeun ubar hipertensi umum.Utamina dianggo pikeun panyakit jantung koronér, angina pectoris, sareng hipertensi hampang sareng sedeng, khususna pikeun penderita hipertensi anu dibarengan ku panyakit jantung koronér sareng angina pectoris.
  • 1,1,2-Trimethoxyethane

    1,1,2-Trimethoxyétana

    CAS:24332-20-5 Rumus molekul: C5H12O3 Struktur: Titik didih: 56-59 °C56 mm Hg(lit.) Kapadetan: 0,932 g/mL dina 25 °C(lit.) Indéks réfraktif: n20/D 1,392(lit. .) Titik caang: 74 °F Stok: Dina gas inert (nitrogén atawa Argon) dina 2-8 ° C
  • 1,6-Dibromohexane

    1,6-Dibromoheksana

    Cas No: 629-03-8 Rumus molekul: C6H12Br2 Struktur: Titik lebur: -2-2,5 °C (lit.) Titik didih: 243 °C (lit.) Kapadetan: 1,586 g/mL dina 25 °C (lit. ) Indéks réfraktif: n20/D 1.507(lit.) Titik nyala: 110 °C Kaayaan: Simpen di handap +30°C.Aplikasi: panengah sintétik organik, dipaké dina produksi hexabromoamine ubar antihypertensive
  • 2-(2-Aminothiazol-4-yl) acetic acid hydrochloride

    2-(2-Aminothiazol-4-yl) asam asétat hidroklorida

    No Cas: 66659-20-9 Rumus molekul: C5H7ClN2O2S Struktur: Aplikasi: Perantara Farmasi
  • 4-Methoxybenzylamine

    4-Methoxybenzylamine

    No Cas: 5006-62-2 Rumus molekul: C8H15NO2 Struktur: Titik lebur: 165-167 °C Titik didih: 102-104 °C/7 mmHg (lit.) Kapadetan: 1,012 g/mL dina 25 °C (lit. ) Indéks réfraktif: n20/D 1.460(lit.) Titik nyala: 195 °F Aplikasi: Sintésis sambetan cyanothiophene pikeun biosintésis peptidoglycan maké étil 3-piperidine formate
  • Ethyl nipecotate

    Étil nipekotat

    No Cas: 5006-62-2 Rumus molekul: C8H15NO2 Struktur: Titik lebur: 165-167 °C Titik didih: 102-104 °C/7 mmHg (lit.) Kapadetan: 1,012 g/mL dina 25 °C (lit. ) Indéks réfraktif: n20/D 1.460(lit.) Titik nyala: 195 °F Aplikasi: Sintésis sambetan cyanothiophene pikeun biosintésis peptidoglycan maké étil 3-piperidine formate
  • Isonipecotic acid

    asam isonipékotik

    CAS: 498-94-2 Rumus molekul: C6H11NO2 Struktur: Titik lebur: >300 °C(lit.) Titik didih: 239.22°C (perkiraan kasar) Densitas: 1.1426 (perkiraan kasar) Indéks réfraktif: 1.4587 (perkiraan) Aplikasi: Ieu utamana dipaké pikeun nyintésis ubar pikeun rupa-rupa kasakit neurological, kayaning konvulsi, anti epilepsy, ngaberean ubar keur nengtremkeun jeung saterusna.
  • 4-Biphenylylmethyl acrylate

    4-Biphenylmethyl acrylate

    No Cas: 54140-58-8 Rumus molekul: C16H14O2 Struktur: Titik didih: 120-128 °C (Pencét: 0.1 Torr) Kapadetan: 1.087±0.06 g/cm3 (Diprediksi)
TIPS