Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1

Apis panengah Centrifugal

factory2

Apis panengah garing

factory3

Apis panengah Indung Likur Pamulihan

factory4

Apis Intermediates Réaksi sintétik


factory

TIPS