Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1

Paket prosés kimiawi mangrupikeun inti produksi kimiawi sareng maénkeun peran penting dina prosés produksi kimiawi.

Pangwangunan pakét prosés mangrupikeun proyék anu sistematis, anu kedah ngalibetkeun sababaraha mata pelajaran sareng élmu anu béda, sareng sesah pikeun ngarengsekeunana nyalira.Sacara umum, pamekaran sareng desain pakét prosés utamina réngsé ku R&D, prosés kimia, sistem prosés, analisa sareng uji, kontrol otomatis, bahan, kaamanan sareng kaséhatan, perlindungan lingkungan sareng disiplin anu sanés.

Produk rengse tina pakét prosés kedah ngawengku parentah, diagram alur prosés, édisi munggaran tina P & ID, perenah parabot dianjurkeun, daptar parabot prosés, lambar data pakakas prosés, lambar kasimpulan katalis jeung bahan kimia, lambar kasimpulan titik sampling, manual bahan, manual kaamanan, manual operasi, manual data fisik jeung itungan relevan.

Prosés produksi kimia utamana ngawengku réaksi jeung separation.Prosés réaksi mangrupa inti produksi kimiawi, sarta prosés separation mangrupa sarana penting pikeun mastikeun purity produk.

Tugas prosés réaksi nyaéta pikeun nangtukeun jalur réaksi sareng kéngingkeun kaayaan réaksi anu pangsaéna ngaliwatan optimasi parameter.Faktor-faktor di handap ieu kedah dipertimbangkeun sacara komprehensif dina pamilihan rute sareng kaayaan: ngahasilkeun, konvérsi, selektivitas, konsumsi énergi, kaamanan, stabilitas, corrosivity sedeng, kapasitas perawatan tilu limbah, investasi peralatan, biaya operasi, jsb.


waktos pos: Jul-27-2021
TIPS