Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1

Kalayan sumebarna wabah pneumonia makuta anyar di sakumna dunya, peran penting bahan baku dina ranté industri farmasi janten langkung atra.

Ti telat resumption gawé jeung produksi pausahaan API nagara urang dina bulan Pebruari taun ieu, suplai global API éta tegang, mun larangan India dina ékspor rupa-rupa API dina Maret, nu ngarah ka éksprési kasalempang jeung dissatisfaction diantara API importing. nagara.Isu suplai API geus kapangaruhan ku komunitas internasional.Perhatian anu teu pernah aya.

Dina raraga Cope jeung parobahan nu bakal datang dina pola industri API global, pausahaan API nagara urang kudu rencana jeung nyebarkeun sateuacanna, ku kituna pikeun narékahan pikeun ngembangkeun hadé dina kompetisi ranté industri hareup.

Anu kahiji nyaéta aktip embed dina ranté industri farmasi global sareng ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng kuat sareng perusahaan hulu sareng hilir.Ngan ku ngabeungkeut kapentingan tiasa "hésé dipisahkeun" sareng narékahan pikeun hak anu tangtu pikeun nyarios.

Anu kadua nyaéta pikeun ningkatkeun kauntungan biaya ku cara ningkatkeun téknologi, transformasi prosés sareng produksi skala ageung.

Katilu nyaéta pikeun ngaronjatkeun inovasi jeung usaha panalungtikan sarta pamekaran.Ngembangkeun pamekaran produk nuju arah jinis-jinis anu dibagi ku struktur kompleks sareng nilai tambah anu luhur, sareng ambang téknis anu tangtu ditetepkeun;ngembangkeun prosés ieu ditingkatkeun kana efisiensi tinggi, polusi lemah sareng greening.

Kaopat henteu ngan ngagantelkeun pentingna kana pasar internasional, tapi ogé tumut kana akun pasar domestik, narékahan pikeun leumpang duanana domestik jeung luar nagri, pikeun nyegah acara internasional "swan hideung" ti triggering fluctuations pasar jeung crises survival.


waktos pos: Jun-29-2020
TIPS