Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1

N-(2-Hydroxyethyl)pyrrolidine

Ngaran Produk:

Épolamin;

2-Pyrrolidinoétanol;Épolamin;

2- (Pyrrolidin-1-yl) étanol;

N-(2-Hydroxyethyl)pyrrolidine;

1-(2-Hidroksiétil)pirolidin;

N-hydroxyethyl pyrrolidine;

1-Pyrrolidineétanol;

1-pirolininétanol;

Pyrrolidinoétanol;

2-pyrrolidin-1-ylétanol;


Fitur produk

1.Cas No: 2955-88-6
2. Rumus molekul: C6H13NO
3. Struktur Kimia

detail

4. Titik didih: 79-81 °C
5. Kapadetan: 0,985 g/mL dina 25 °C (lit.)
6.Indéks réfraktif: 1.473
7. Kaayaan Panyimpenan: Tetep jauh ti panas, sparks, jeung seuneu.Jauhkeun tina sumber seuneu.Nyimpen dina wadah tutup pageuh.Nyimpen di tempat anu tiis, garing, ventilasi anu saé jauh tina zat anu teu cocog.Kaduruk-wewengkon.

Aplikasi:N-(2-Hydroxyethyl)Pyrrolidine dipaké dina sintésis organik.

Kategori:Farmasi panengah;panengah;pirol;pharm panengah

bubuka:Épolamin nyaéta perantara sintétik anu pohara kapaké.Ieu mangrupakeun réagen dipaké pikeun nyintésis Diclofenac Epolamine nu mangrupakeun uyah diclofenac kalawan kaleyuran cai leuwih gede jeung sipat nyerep cutaneous hadé ti bentuk ilahar dipaké ubar lianna.


product_detail (6)

Kami produsén Princechem Pharmaceutical lulus 20 taun pangalaman.Jinis réaksi kimia dina nyaéta éterifikasi, amonia, klorinasi, ésterifikasi, siklisasi, hidrogénasi sareng réaksi Grignard, jsb.. Sapanjang 10 taun katukang, langkung ti 400 produk katalog dikembangkeun.Dina taun-taun ayeuna, langkung ti 40 jinis perantara farmasi konci parantos dikembangkeun, ngalibetkeun anti kanker, kardiovaskular, sistem pencernaan, panyakit mental sareng widang anu sanés.Éta kalebet perantara konci API sapertos Quetiapine, Fluvaxamine, Erlotinib, , Sunitinib, Lapatinib, Rabeprazole sareng Lafutidine.Mangtaun-taun, kami parantos nyayogikeun perantara farmasi kualitas luhur pikeun seueur perusahaan farmasi anu kasohor di dunya.

HI-Tech perusahaan ieu ngahormatan ka YPC di 2011. Pausahaan taat kana inovasi ilmiah sarta téhnologis sarta ngabogaan leuwih ti 10 patén-patén penemuan otorisasi.

YPC keukeuh ngagunakeun sistem manajemen standar internasional pikeun ngamajukeun manajemén urang sareng parantos ngadegkeun sistem ISO9001:2000, ISO14001:2004 sareng OHS18001:1999.Dina sababaraha taun katukang, éta parantos lulus pamariksaan dina situs ku langkung ti 20 perusahaan farmasi internasional sareng domestik.

detail-(3)
product_detail (3)
product_detail (4)
product_detail-(5)
Packing&Delivery
详情页Contact us

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    TIPS