Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1

N-(1-Cyclohexen-1-yl)morfolin

Ngaran Produk:

No Cas: 670-80-4

Rumus molekul: C10H17NO

Struktur:

Titik didih: 118-120 °C10 mm Hg(lit.)

Kapadetan: 0,995 g/mL dina 25 °C (lit.)

Indéks réfraktif: n20/D 1,514(lit.)

Titik nyala: 155 °F

Kaayaan: 2-8°C

 


Fitur produk

N-(1-Cyclohexen-1-yl)morfolin

No Cas: 670-80-4

Rumus molekul: C10H17NO

Struktur:


detail

Titik didih: 118-120 °C10 mm Hg(lit.)

Kapadetan: 0,995 g/mL dina 25 °C (lit.)

Indéks réfraktif: n20/D 1,514(lit.)

Titik nyala: 155 °F

Kaayaan: 2-8°C

 

Kategori:Morfolin;Panganteur; Bahan baku kimia; Morpholines Aromatik;Morfolin/Tiomorfolin;Blok wangunan;Sanyawa Rupa-rupa;Sintésis Kimia;Blok Gedong Hétérocyclic.

product_detail (6)

Kami produsén Princechem Pharmaceutical lulus 20 taun pangalaman.Jinis réaksi kimia dina nyaéta éterifikasi, amonia, klorinasi, ésterifikasi, siklisasi, hidrogénasi sareng réaksi Grignard, jsb.. Sapanjang 10 taun katukang, langkung ti 400 produk katalog dikembangkeun.Dina taun-taun ayeuna, langkung ti 40 jinis perantara farmasi konci parantos dikembangkeun, ngalibetkeun anti kanker, kardiovaskular, sistem pencernaan, panyakit mental sareng widang anu sanés.Éta kalebet perantara konci API sapertos Quetiapine, Fluvaxamine, Erlotinib, Gefitinib, Sunitinib, Lapatinib, Rabeprazole sareng Lafutidine.Mangtaun-taun, kami parantos nyayogikeun perantara farmasi kualitas luhur pikeun seueur perusahaan farmasi anu kasohor di dunya.

HI-Tech perusahaan ieu ngahormatan ka YPC di 2011. Pausahaan taat kana inovasi ilmiah sarta téhnologis sarta ngabogaan leuwih ti 10 patén-patén penemuan otorisasi.

YPC keukeuh ngagunakeun sistem manajemen standar internasional pikeun ngamajukeun manajemén urang sareng parantos ngadegkeun sistem ISO9001:2000, ISO14001:2004 sareng OHS18001:1999.Dina sababaraha taun katukang, éta parantos lulus pamariksaan dina situs ku langkung ti 20 perusahaan farmasi internasional sareng domestik.

detail-(3)
product_detail (1)
product_detail-(5)
Packing&Delivery
详情页Contact us

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    TIPS