Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1

Yangzhou Princechem Co., Ltd.

Lantai 6, Gedong B8, Taman Élmu sareng Téhnologi Jinrong Yangzhou, Kacamatan Hanjiang, Kota Yangzhou (Markas)

No 413, Jalan Utara Yangzijiang, Kota Yangzhou (Puseur Penjualan)

86-514-84248359

86-15861344090

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

TIPS