Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1
about-us

Yangzhou Princechem Co., Ltd.perenahna di Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu.Diadegkeun dina 2003. Urang utamana ngahususkeun dina nalungtik, ngamekarkeun jeung manufaktur antara farmasi jeung bahan kimia husus.YPC ngagaduhan tilu situs manufaktur di Cina, masing-masing aya di Jiangsu, Anhui sareng Inner Mongolia.Kami ngagaduhan pusat bisnis sareng R&D di kota Yangzhou.

Jinis réaksi kimiawi anu urang terampil nyaéta éterifikasi, amoniasi, klorinasi, ésterifikasi, siklisasi, hidrogénasi sareng réaksi Grignard, jsb.Sapanjang 10 taun katukang, langkung ti 400 produk katalog dikembangkeun.Dina taun-taun ayeuna, langkung ti 40 jinis perantara farmasi konci parantos dikembangkeun, ngalibetkeun anti kanker, kardiovaskular, sistem pencernaan, panyakit mental sareng widang anu sanés.Éta kalebet perantara konci API sapertos Quetiapine, Fluvaxamine, Sunitinib, sareng Lafutidine.Mangtaun-taun, kami parantos nyayogikeun perantara farmasi kualitas luhur pikeun seueur perusahaan farmasi anu kasohor di dunya.

index1

Pabrik panengah farmasi kami.

about-us (2)

Prosés loka workshop urang.

about-us (3)

Kami ngagaduhan alat sareng alat anu saé pikeun nguji indéks perantara ubar.

Naha Milih Kami

Kualitas:Produk kami nyumponan standar aman MSDS sareng kami ngagaduhan ISO sareng sertipikat sanés supados anjeun tiasa kéngingkeun produk kualitas luhur ti perusahaan kami.


Harga:Kami mangrupikeun perusahaan anu gaduh pangalaman 20 taun di industri ieu.sangkan bisa nyadiakeun harga kalapa jeung produk kualitas luhur pikeun konsumén urang.


Bungkusan:Urang tiasa ngalakukeun nurutkeun pamundut konsumén '.


Angkutan: Produk tiasa diangkut ku kurir, ku udara atanapi ku laut


Palayanan:Kami nawiskeun jasa logistik khusus kalebet deklarasi ékspor, bea cukai sareng unggal detil salami kiriman, ku kituna kami tiasa ngajantenkeun anjeun tiasa nawiskeun anjeun jasa hiji-eureun tina pesenan ka produk anu diangkut kana panangan anjeun.


TIPS