Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1

4-Dimethylaminopyridine

Ngaran Produk:

4-Dimethylaminopyridine AKOSBBS-00004314;

AURORAKA-6495;

26DCLPY;

4- (Dimethylamino) piridin, 99%, prilled;

4-(DIMETILAMINO)PIRIDINOLUSI;

4- (Dimethylamino) piridin, ReagentPlus, 99%;

N,N'-DIMEHTYL-4-PIRIDINAMINA;

4-(Dimethylamino)Pyridine Pikeun Sintésis


Fitur produk

1.Cas No: 1122-58-3
2. Rumus molekul: C7H10N2
3. Struktur Kimia

dtail

4. Titik lebur: 83-86 °C (lit.)
5. Titik didih: 211 °C
6. Kapadetan: 0,906 g/mL dina 25 °C
7.Indéks réfraktif: n20 / D 1.431
8.Storage kaayaan: Simpen dina poék

Aplikasi:Hal ieu loba dipaké salaku katalis pikeun sintésis kimiawi, acylation, carbonylation, éterifikasi jeung ésterifikasi dina sintésis ubar organik, péstisida, dyes, aditif dahareun, jsb 4-Dimethylaminopyridine mangrupakeun tipe anyar tina katalis efisiensi tinggi loba dipaké dina kimia. sintésis dina taun panganyarna.Résonansi gugus dimétilamino anu nyumbangkeun éléktron kalayan cingcin indungna (cingcin piridin) dina strukturna tiasa ngaktifkeun atom nitrogén dina cingcin pikeun substitusi nukléofilik. Luar biasa ngatalisan asilasi (fosforilasi, sulfonilasi, sareng karbonilasi) alkohol sareng amina. halangan steric tinggi jeung réaktivitas low sarta aktivitas na nyaeta ngeunaan 104-6 kali tina piridin.Éta ngagaduhan katalisis anu luhur dina sababaraha jinis réaksi sapertos sintésis organik, sintésis ubar, péstisida, ubar, pewarna, parfum, kimia polimér, kimia analitik, sapertos asilasi, alkilasi, éterifikasi, ésterifikasi sareng transesterifikasi.Kamampuhan pikeun ningkatkeun hasil pisan atra.

Kategori:piridin;asam amino;Réagen gandeng;Panganteur;Katalis Asilasi;Blok Gedong Hétérosiklik;Réagen kondensasi;Réagen Kimia;Réagen umum;Réagen Biokimia séjén;Produk Kimia lianna;Bahan Kimia Organik;Produk;Bahan Kimia-1;Kimia Organik Bahan Baku;katalis;bahan baku kimiawi;bahan baku lianna;piridin sareng turunanana;asam amino ditangtayungan;bahan baku farmasi;bahan atah;amina;réagen séjén;bahan atah;asam organik;aditif dahareun;bahan baku industri;4-dimethylaminopyridine;N,N-Dimétil-4-piridilamin;dimethylaminopyridine;réagen biokimiawi;katalis asilasi;perantara kimiawi;perantara péstisida;bahan rujukan impurity;biokimiawi;rasa jeung seungit;produk-produk farmasi;produk baku;Pantengah-panengah séjén;péptida réagen;piridin;Hétérosiklus;piridin, pirimidin, purin dan pteredin;Turunan piridin;Réagen séjén;Biokimia;Kondensasi & Ésterifikasi Aktif; Réagen pikeun Sintésis Oligosakarida.

 

 

product_detail (6)

Kami produsén Princechem Pharmaceutical lulus 20 taun pangalaman.Jinis réaksi kimia dina nyaéta éterifikasi, amonia, klorinasi, ésterifikasi, siklisasi, hidrogénasi sareng réaksi Grignard, jsb.. Sapanjang 10 taun katukang, langkung ti 400 produk katalog dikembangkeun.Dina taun-taun ayeuna, langkung ti 40 jinis perantara farmasi konci parantos dikembangkeun, ngalibetkeun anti kanker, kardiovaskular, sistem pencernaan, panyakit mental sareng widang anu sanés.Éta kalebet perantara konci API sapertos Quetiapine, Fluvaxamine, Erlotinib, , Sunitinib, Lapatinib, Rabeprazole sareng Lafutidine.Mangtaun-taun, kami parantos nyayogikeun perantara farmasi kualitas luhur pikeun seueur perusahaan farmasi anu kasohor di dunya.

HI-Tech perusahaan ieu ngahormatan ka YPC di 2011. Pausahaan taat kana inovasi ilmiah sarta téhnologis sarta ngabogaan leuwih ti 10 patén-patén penemuan otorisasi.

YPC keukeuh ngagunakeun sistem manajemen standar internasional pikeun ngamajukeun manajemén urang sareng parantos ngadegkeun sistem ISO9001:2000, ISO14001:2004 sareng OHS18001:1999.Dina sababaraha taun katukang, éta parantos lulus pamariksaan dina situs ku langkung ti 20 perusahaan farmasi internasional sareng domestik.

detail-(3)
product_detail (3)
product_detail-(5)
Packing&Delivery
详情页Contact us

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    TIPS