Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1

4-(Aminométil)tetrahidro-2H-pyran

Ngaran Produk:

4-Aminomethyltetrahydropyran

(Tetrahydro-2H-pyran-4-yl)metanamine;

oxan-4-ylmethanamine;

4-(Aminométil)tetrahydro-2H-pyran;


Fitur produk

1.Cas No: 130290-79-8
2. Rumus molekul: C6H13NO
3. Struktur Kimia

detail

4. Titik didih: 75 °C
5. Kapadetan: 0,942
6.Indéks réfraktif: 1.4630
Kaayaan 7.Storage: Simpen dina tiis, tempat garing.

bubuka:4-Aminomethyltetrahydropyran mangrupakeun réagen anu dipaké dina modifikasi inti dina kapanggihna CC214-2 nu mangrupakeun oral sadia, inhibitor selektif mTOR kinase.4-Aminomethyltetrahydropyran ogé dipaké salaku réagen dina ngembangkeun pyrazoloquinolines salaku inhibitor PDE10A pikeun pengobatan schizophrenia.

Kategori:Piran;Amina;Parmaseutik panengah;Panengah;Aminométil;Piran, Piperidin & Piperazin;Amina; Blok.

product_detail (6)

Kami produsén Princechem Pharmaceutical lulus 20 taun pangalaman.Jinis réaksi kimia dina nyaéta éterifikasi, amonia, klorinasi, ésterifikasi, siklisasi, hidrogénasi sareng réaksi Grignard, jsb.. Sapanjang 10 taun katukang, langkung ti 400 produk katalog dikembangkeun.Dina taun-taun ayeuna, langkung ti 40 jinis perantara farmasi konci parantos dikembangkeun, ngalibetkeun anti kanker, kardiovaskular, sistem pencernaan, panyakit mental sareng widang anu sanés.Éta kalebet perantara konci API sapertos Quetiapine, Fluvaxamine, Erlotinib, , Sunitinib, Lapatinib, Rabeprazole sareng Lafutidine.Mangtaun-taun, kami parantos nyayogikeun perantara farmasi kualitas luhur pikeun seueur perusahaan farmasi anu kasohor di dunya.

HI-Tech perusahaan ieu ngahormatan ka YPC di 2011. Pausahaan taat kana inovasi ilmiah sarta téhnologis sarta ngabogaan leuwih ti 10 patén-patén penemuan otorisasi.

YPC keukeuh ngagunakeun sistem manajemen standar internasional pikeun ngamajukeun manajemén urang sareng parantos ngadegkeun sistem ISO9001:2000, ISO14001:2004 sareng OHS18001:1999.Dina sababaraha taun katukang, éta parantos lulus pamariksaan dina situs ku langkung ti 20 perusahaan farmasi internasional sareng domestik.

detail-(3)
product_detail (1)
product_detail-(5)
Packing&Delivery
详情页Contact us

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    TIPS