Utamana kalibet dina ngembangkeun sarta produksi antara farmasi anyar

Aub dina anti-kanker, kardiovaskular, panyakit mental sareng widang sanésna

top_03
head_bg1

3-Methylaminopiperidine dihydrochloride

Ngaran Produk:

3-(Methylamino)piperidin Dihydrochloride;

N-methylpiperidin-3-amine, dihydrochloride;

3-(Methylamino)piperidine dihydrochloride;

N-Methylpiperidin-3-amine dihydrochloride;

3-Methylaminopiperidine dihydrochloride;


Fitur produk

1.Cas No: 127294-77-3
2. Rumus molekul: C6H16Cl2N2
3. Struktur Kimia

detail

4. Titik lebur: 199-200 ° C
5. Titik didih: 253,7ºC
6.Storage kaayaan: Simpen dina tiis, tempat garing.

Aplikasi: Perantara penting pikeun sintésis balofloxacin ubar antibakteri fluoroquinolone.

bubuka:3-methylaminopiperidine (1) mangrupa perantara penting pikeun sintésis fluoroquinolone ubar antibakteri balofloxacin.Literatur ngagunakeun γ-butyrolactone salaku bahan baku sarta ngalaman aminasi, hidrolisis, ésterifikasi, sarta bromin.Étil asétat kondensasi, cyclization, éster hidrolisis jeung decarboxylation, réduktif amination jeung réaksi hidrogénolisis debenzyl pikeun ménta 3-methylaminopiperidine, léngkah Chemicalbook panjang, sarta total ngahasilkeun low (ngan 11,5%).Paké 3-aminopyridine (2) pikeun ménta 3-methylaminopyridine (4) ku formasi jeung réduksi jeung litium aluminium hidrida;atawa kondensasi jeung 2 jeung triétil orthoformate jeung ngurangan jeung natrium borohidrida pikeun ménta 4,4.Ngurangan Pd / C pikeun nyiapkeun 3-methylaminopiperidine diacetate kalayan total ngahasilkeun masing-masing 16% sareng 32%.

Kategori:Cingcin nitrogén; piperidin; panengah; réagen umum; baloxacin panengah; farmasi panengah; Piperidine; Sanyawa Hétérocyclic.

 

product_detail (6)

Kami produsén Princechem Pharmaceutical lulus 20 taun pangalaman.Jinis réaksi kimia dina nyaéta éterifikasi, amonia, klorinasi, ésterifikasi, siklisasi, hidrogénasi sareng réaksi Grignard, jsb.. Sapanjang 10 taun katukang, langkung ti 400 produk katalog dikembangkeun.Dina taun-taun ayeuna, langkung ti 40 jinis perantara farmasi konci parantos dikembangkeun, ngalibetkeun anti kanker, kardiovaskular, sistem pencernaan, panyakit mental sareng widang anu sanés.Éta kalebet perantara konci API.Mangtaun-taun, kami parantos nyayogikeun perantara farmasi kualitas luhur pikeun seueur perusahaan farmasi anu kasohor di dunya.

HI-Tech perusahaan ieu ngahormatan ka YPC di 2011. Pausahaan taat kana inovasi ilmiah sarta téhnologis sarta ngabogaan leuwih ti 10 patén-patén penemuan otorisasi.

YPC keukeuh ngagunakeun sistem manajemen standar internasional pikeun ngamajukeun manajemén urang sareng parantos ngadegkeun sistem ISO9001:2000, ISO14001:2004 sareng OHS18001:1999.Dina sababaraha taun katukang, éta parantos lulus pamariksaan dina situs ku langkung ti 20 perusahaan farmasi internasional sareng domestik.

detail-(3)
product_detail (3)
product_detail-(5)
Packing&Delivery
详情页Contact us

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    TIPS