Utamana aktipitas ngembangkeun sareng produksi panengah farmasi énggal

henteu kagabung dina anti kanker, kardiovaskular, panyakit méntal sareng bidang sanés

top_03
head_bg1

2-Piperidinoethanol

Ngaran Produk:

2- (piperidin-1-yl) étanol;

2-PIPERIDINETHANOL;

1- (2-Hydroxyethyl) piperidine;

N- (2-Hydroxyethyl) Piperidine; N-Piperidineethanol;

2-Piperidinoethanol;

1-piperidinyl-2-étanol;

2-piperidino-1-étanol;

2-hydroxyethylpiperidine;

hidroksietil piperidine;

1-PIPERIDINOETHANOL;

2- (Piperidin-1-yl) étanol;

1-Piperidineethanol;


Fitur Produk

1. Cas No: 3040-44-6
2. Rumus molekul: C7H15NO
3. Struktur Kimia

detail

4. Titik lebur: 16 ° C
5. titik didih: 199-202 ° C
6. Kapadetan: 0.973
7. Indéks réaktif: 1.4804
8. Kaayaan panyimpenan: Simpen dina tempat anu tiis sareng garing.

Aplikasi:Dipaké dina sintésis organik.

Kategori:Panengah; Piperidine; Blok Wangunan Hétérosiklik; Réagen Umum; Bahan Kimia; Sanyawa Piperidine; Amines; Héterosit; Bahan Kimia Organik

product_detail (6)

Kami produsén Farmechem Farmasi lulus 20 taun pangalaman. Jinis réaksi kimia nyaéta éterifikasi, amoniasi, klorinasi, ésterifikasi, siklisasi, hidrogénasi sareng réaksi Grignard, jsté. 10 taun ka pengker, langkung ti 400 produk katalog dikembangkeun. Dina taun-taun ayeuna, langkung ti 40 jinis panganteur farmasi konci parantos dikembangkeun, ngalibetkeun anti kanker, kardiovaskular, sistem pencernaan, panyakit méntal sareng bidang sanés. Éta kalebet panengah konci API sapertos Quetiapine, Fluvaxamine, Erlotinib, Gefitinib, Sunitinib, Lapatinib, Rabeprazole sareng Lafutidine. Salami mangtaun-taun, urang parantos nyayogikeun perantara apoték kualitas luhur pikeun seueur perusahaan farmasi anu terkenal di dunya.

HI-Tech Enterprise ngahormatan ka YPC di 2011. Perusahaan taat kana inovasi ilmiah sareng téhnologis sareng ngagaduhan langkung ti 10 patén penemuan anu sah.

YPC keukeuh ngagunakeun sistem manajemen standar internasional pikeun ngamajukeun manajemén urang sareng parantos netepkeun sistem ISO9001: 2000, ISO14001: 2004 sareng OHS18001: 1999. Salami sababaraha taun ka pengker, éta parantos ngalirkeun audit di situs ku langkung ti 20 perusahaan farmasi internasional sareng domestik.

detail-(3)
product_detail (3)
product_detail (4)
product_detail-(5)
Packing&Delivery
详情页Contact us

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    TIPS