Utamana aktipitas ngembangkeun sareng produksi panengah farmasi énggal

henteu kagabung dina anti kanker, kardiovaskular, panyakit méntal sareng bidang sanés

top_03
banner2-2
banner1-1-1
banner3-3

produk

Panganteur Farmasi

langkung >>

tentang Kami

kami produsén pikeun panengah farmasi langkung ti 20 taun pangalaman

  • DSF0214
  • index1

naon urang ngalakukeun

Yangzhou Princechem Co., Ltd. perenahna di Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu. Didirikeun taun 2003. Kami utamina ngahususkeun dina nalungtik, ngembangkeun sareng ngadamel panengah farmasi sareng bahan kimia khusus. YPC ngagaduhan tilu situs pabrikan di beulah Cina, masing-masing aya di Jiangsu, Anhui sareng Batin Mongolia. Kami ngagaduhan pusat bisnis sareng R&D di kota Yangzhou ...

langkung >>
Kauntungannana

Kualitas Produk Pangsaéna, Palayanan Pangsaéna, Parabot Pangsaéna sareng Instrumén Kanggo Tés.

Enquiry Pikeun Pricelist
  • Our pharmaceutical intermediates factory.

    Pabrik

    Pabrik panengah farmasi kami.

  • our workshop site process.

    Laboratorium

    prosés situs bengkel kami.

  • we have the excellent equipments and instruments to test the index of drug intermediates.

    Lokakarya

    urang ngagaduhan alat-alat sareng instrumen anu hadé pikeun nguji indéks panengah ubar.

aplikasi

Kami parantos ngembangkeun langkung ti 40 jinis panganteur farmasi konci. ngalibetkeun anti kanker, kardiovaskular, sistem pencernaan, panyakit méntal sareng bidang sanés. Éta kalebet panengah konci API sapertos Quetiapine, Fluvaxamine, Erlotinib, Gefitinib, Sunitinib, Lapatinib, Rabeprazole sareng Lafutidine.

  • 400 400

    Langkung ti 400 produk

  • 2003 2003

    Didirikeun taun 2003

  • 20 20

    Langkung 20 taun pangalaman

  • 10 10

    Langkung ti 10 patén-patén penemuan

wartos

Dinamis tina Princhem

Ngawangkong ngeunaan Paket Proses Kimia

Paket prosés kimia nyaéta ...

Ngawangkong ngeunaan Che ...

Paket prosés kimia mangrupikeun inti produksi kimia sareng ngagaduhan peran penting dina kimia ...
langkung >>

Princechem Interm ...

Pabrik ANQING Menengah Princechem diayakeun rapat pemegang saham ...
langkung >>

Ngabentuk deui dunya ...

Kalayan sumebarna epidemi pneumonia makuta anyar di sakumna dunya, ...
langkung >>
TIPS